JuuNoo

 

Wanden die zich plooien naar jouw noden

Je bedrijf vindt zichzelf elke dag opnieuw uit, waarom dan je ruimte niet? JuuNoo is flexibel en laat zich in één dag ombouwen om ruimte te maken voor nieuwe werknemers of een gedeelde eetruimte voor het hele team.

Gemotiveerde teams door altijd de juiste werkplek

Hedendaagse bedrijven passen zich continue aan de veranderende markt-ontwikkelingen. Ook kantoor-ruimtes moeten mee-evolueren.

Door de snelle (<1 dag) en stofvrije plaatsing van de  JuuNoo-systeemwand kan een kantoor aangepast worden zonder de ‘running business’ te verstoren.
JuuNoo scheidingswanden zijn ontwikkeld volgens de principes van de circulaire economie.

Integenstelling tot de klassieke metalstud-wand kunnen Juunoo- scheidingswanden oneindig herbruikt worden waardoor ze ook in een lease-model of met buy-back garantie geleverd kunnen worden.

De vele naadloze afwerkingsmogelijkheden garanderen de perfecte look die aanleunt bij de huisstijl van jouw kantoor!

BeMatrix

Wat doe je als je een wand moet bouwen die er net hetzelfde uitziet als een bestaande wand in Gyproc? Simpel: je zet er drie JuuNoo panelen tegenover, afgewerkt als schilderbare wand, zodat niemand het verschil nog ziet. Al is het er wel: de JuuNoo wanden waren een stuk sneller geplaatst, zonder het kleinste wolkje stof.

BeMatrix Juunoo
Bulik Juunoo

Bulik

Een high-end afwerking, en dat zonder te schilderen. De zwarte decorplaat is voorzien van een schaduwvoeg aan alle kanten, wat samen met de textuur van de platen resulteert in een esthetisch pareltje. Wat meer is: het geheel kost je minder dan een klassieke wand plus de schilderwerken.

Alfatex

JuuNoo laat je je wanden afwerken zoals je wil. Dit exemplaar kreeg aan de ene kant klassieke decorplaten met een plint, terwijl de andere kant volledig in textiel werd ingepakt. Op die manier kunnen we JuuNoo kaders die al even geleefd hebben, nog langer inzetten.

Alfatex Juunoo
}

Zo Klaar

Laat je team rustig doorwerken: JuuNoo wanden (ver)plaatsen kan zonder veel lawaai en zonder de hopen stof die je bij gipswanden krijgt.

Hou het netjes

De lijm die we gebruiken laat amper sporen na. En aangezien je nergens gaten hebt moeten boren bij de plaatsing, hoef je ze ook niet opnieuw te dichten.

Ultra Flex

Als bedrijf kun je de toekomst niet altijd voorspellen. Staan er uitbreidingen gepland of wordt het toch automatiseren? JuuNoo is flexibel en evolueert met je mee.

Helemaal jouw stijl

Had je graag een custom design in de kleuren van je huisstijl? Geprint, bedekt met textiel of gewoon geschilderd, alles kan.


Kies voor muren die met je mee groeien.

Contacteer ons via email:

Bel ons op: 0473 46 26 50
Adres: Oudenaardsesteenweg 281, 8500 Kortrijk, België

In ontwikkeling door
JuNovation BVBA
BE 0666.679.020