JuuNoo

 

performante wanden

met een vrije afwerking

Je bedrijf vindt zichzelf elke dag opnieuw uit, waarom dan je ruimte niet? De JuuNoo structuur geeft je de mogelijkheid om ruimtes aanpasbaar in te delen. Zonder enige compensatie op vlak van akoestiek of afwerkingsgraad.

Gemotiveerde teams door altijd de juiste werkplek

Hedendaagse bedrijven passen zich continue aan de veranderende markt-ontwikkelingen. Ook kantoor-ruimtes moeten mee-evolueren.

Door de snelle (<1 dag) en stofvrije plaatsing van de  JuuNoo-systeemwand kan een kantoor aangepast worden zonder de ‘running business’ te verstoren.
JuuNoo scheidingswanden zijn ontwikkeld volgens de principes van de circulaire economie.

Integenstelling tot de klassieke metalstud-wand kunnen Juunoo- scheidingswanden oneindig herbruikt worden waardoor ze ook in een lease-model of met buy-back garantie geleverd kunnen worden.

De vele naadloze afwerkingsmogelijkheden garanderen de perfecte look die aanleunt bij de huisstijl van jouw kantoor!

Ergodôme

Een prachtig resultaat, geplaatst op 1 dag en met een verhoogd akoestisch comfort. Ergodôme accepteert geen enkel compromis en kiest daarom bewust voor de circuaire JuuNoo wanden. 

Bulik Juunoo
Alfatex Juunoo

Van Nelle Fabriek – NL

De Kortrijkse specialist in glaswanden, AVC GEMINO, heeft voor het project bij de Van Nelle Fabriek in Nederland bewust gekozen voor de JuuNoo wanden. De mogelijkheden tot snelle plaatsing en het circulaire karakter hebben de doorslag gegeven.

Circular Retrofit Lab – VUB

Het volledige concept van het Circular Retrofit Lab vertrekt vanuit het veranderingsgericht bouwen: het Lab kan ooit terug dienst doen als studentenkot, of als studeerruimte, laboratorium, leslokaal of zelfs een ecologisch gastenverblijf. De tijd dat 1 gebouw 1 functie had is voorbij. Dit pilootproject bewijst ook dat de vooroordelen die nog vaak heersen rond circulair bouwen onterecht zijn: deze nieuwe, innovatieve systemen bieden even veel kwaliteit, comfort en (architecturale) vrijheid als tradionele bouwsystemen en -methodes.” aldus prof. Niels De Temmerman.

JuuNoo heeft een schroefloze bijdrage geleverdt tijdens de experimentele fase alsook in het eindresultaat van dit labo.

BeMatrix Juunoo
Alfatex Juunoo

Alfatex

JuuNoo laat je je wanden afwerken zoals je wil. Dit exemplaar kreeg aan de ene kant klassieke decorplaten met een plint, terwijl de andere kant volledig in textiel werd ingepakt. Op die manier kunnen we JuuNoo kaders die al even geleefd hebben, nog langer inzetten.

Hooox

Een vlotte plaatsing zonder je teams te sturen? Het kan!

De nieuwe kantoorindeling van Hooox is geplaatst op slechts 2 dagen. De aannemers hebben de teams amper gestoord omdat alle componenten uitschuifbaar zijn en simpelweg in elkaar klikken. Zagen en boren is niet nodig dankzij de op hoogte gezaagde panelen met de krachtige JuuNoo tapes erop.

Alfatex Juunoo
Bulik Juunoo

Bulik

Een high-end afwerking, en dat zonder te schilderen. De zwarte decorplaat is voorzien van een schaduwvoeg aan alle kanten, wat samen met de textuur van de platen resulteert in een esthetisch pareltje. Wat meer is: het geheel kost je minder dan een klassieke wand plus de schilderwerken.

BeMatrix

Wat doe je als je een wand moet bouwen die er net hetzelfde uitziet als een bestaande wand in gipswand? Simpel: je zet er drie JuuNoo panelen tegenover, afgewerkt als schilderbare wand, zodat niemand het verschil nog ziet. Al is het er wel: de JuuNoo wanden waren een stuk sneller geplaatst en zijn vlot te herplaatsen.

BeMatrix Juunoo

vier keer gewonnen.

vlotte installatie

Het modulaire en uitschuifbare systeem zorgt voor een snelle en foutloze plaatsing.

vrije afwerking

Kies voor elk type afwerking in functie van de technische vereisten en persoonlijke stijl. 

performant

Een stevige strucuur in combinatie met top akoestiek. Volledig geattesteerd.

circulair

Hergebruik het systeem eindeloos in andere locaties / ruimtes / gebouwen.

kies voor muren die met je mee groeien.

contacteer ons via email: info@JuuNoo.com

Bel ons op: 0473 46 26 50
Adres: Oudenaardsesteenweg 281, 8500 Kortrijk, België

In ontwikkeling door
JuNovation BVBA
BE 0666.679.020