Veiliger en rustiger werken doe je met mobiele wanden

door | Blogberichten, Corona-proof office, kantoorindeling

Corona houdt lelijk huis in veel sectoren. Een groot aantal werknemers werkt thuis en overleg plegen wordt moeilijker. Nu de drang om terug samen te werken op kantoor groter wordt zoeken veel bedrijven naar een oplossing om veilig en ongestoord te kunnen samenwerken.

Open offices helpen natuurlijk niet om een aangename én veilige omgeving te creëren voor jezelf en je medewerkers. Nu zijn er verschillende oplossingen naar boven gekomen om je bedrijf veiliger te maken voor iedereen. Plexiglas zien we regelmatig terugkomen in de horeca en bij kassasystemen. Voor de gemiddelde bediende die komt werken op kantoor, zijn mobiele wanden echter een interessantere oplossing.

Mobiele wanden zijn veelzijdig

Met mobiele wandsystemen transformeer je je kantoor helemaal. Open ruimtes kan je indelen naar wens. Wens je volledige nieuwe verplaatsbare kamers te creëren? Of voeg je liever enkele scheidingswanden toe? Door een combinatie met glas, behoud je bovendien de natuurlijke lichtinval in je kantoor. Het risico van verspreiding van Covid-19 vermindert op deze manier drastisch.

Simpele scheidingswanden

In een open office of een landschapskantoor kan je op een eenvoudige wijze zorgen voor een opsplitsing van je ruimte door toevoeging van scheidingswanden. Verplaats de bureaus strategisch zodat je medewerkers op veilige afstand van elkaar werken. De wanden kan je zelf plaatsen én verplaatsen of je kan een professional laten langskomen. Een snelle en veelzijdige oplossing voor jouw kantoor.

Combineerbare wanden

Mobiele wanden van JuuNoo passen probleemloos rond ramen, deuren of andere obstakels. Ook deuren toevoegen of werken met glas is mogelijk met deze veelzijdige wanden. Bekabeling of leidingen toevoegen? Het kan allemaal. De kaders klikken gemakkelijk open.

Nieuwe ruimtes creëren

Wens je een volledig nieuwe ruimte te creëren waar je medewerkers zich kunnen terugtrekken in alle stilte? Met mobiele wanden bouw je snel een nieuwe ruimte. Door de uitgebreide keuze aan materialen – Gyproc, MDF, Clickwall etc. – zien jouw wanden er als echte muren uit. Bonus: met akoestische wanden demp je het geluid op kantoor.

De beschikbare ruimte indelen

Creëer eenvoudig bubbels op kantoor door je ruimte op te delen in verschillende secties. Dit zorgt niet alleen dat je kan voldoen aan de strenge maatregelen om een veilige werkplek te voorzien, maar ook dat de wijziging niet permanent hoeft te zijn. Deze modulaire wandsystemen behoren tot de circulaire economie zodat ze niet op het containerpark belanden. En wanneer je ze niet meer nodig hebt, kan je rekenen op een buyback garantie.

Een design kiezen naar wens

Of je nu kiest voor een moderne stijl, een landelijke stijl of een creatief design, de modulaire wanden kunnen eenvoudig aangepast worden aan jouw gewenste stijl. Zo kan bijvoorbeeld glas toegevoegd worden, kan een vleugje kleur je kantoor opfleuren of kan je met textiel heuse kunstwerken aan je kantoor toevoegen. Extra leuk? De wanden zijn zelfs beschikbaar als whiteboard. Zo worden jouw brainstormsessies of plannen zichtbaar voor het volledige team.

Overwin de impact van Corona op je kantoor met deze unieke mobiele wanden op maat. Richt je kantoorruimtes slimmer en veiliger in met de ecologische en economische oplossing van JuuNoo.

Plaats de wanden zelf zonder stof of laat je helpen door specialisten. Je kan rekenen op een vlotte levering en afwerking.

Benieuwd naar wat JuuNoo voor jouw bedrijf kan betekenen?